Изображение 4sales.bgНю Йорк Таймс“ публикува подробни инструкции как бързо и ефективно

...
Изображение 4sales.bgНю Йорк Таймс“ публикува подробни инструкции как бързо и ефективно
Коментари Харесай

Вирусолози: Почиствайте навсякъде дома си, дрехите - на терасата

Изображение 4sales.bg

„ Ню Йорк Таймс “ разгласява подробни указания по какъв начин бързо и дейно да почистите дома си, с цел да се предпазите откоронавируса. Това лишава единствено няколко минути съгласно изданието, написа jenata.blitz.bg.

От дни управляващи и специалисти тръбят какъв брой значима е персоналната хигиена, с цел да се предпазим от рисковата болест.

Според вирусолози най-добре още когато се приберем да изкараме якето си за 3 часа на терасата и непрекъснато да почистваме ръцете си с препарати, а след това да слагаме крем, с цел да предпазим кожата си.

Най-опасна е болестта по дръжките на вратите, настояват учени. Именно по тази причина е значимо ръцете ни да са чисти, тъй като в случай че по-късно с тях докоснем лицето си, може да се заразим с COVID-19.

Редакторите на „ Ню Йорк Таймс “ помолиха специалисти да дадат препоръки по какъв начин бързо и дейно да изчистят жилището си. Специалистите поучават да се съсредоточим върху дезинфекцията на предмети и повърхности, които използваме най-често – ледник, микровълнова, маси, столове, приятелки на порти и на шкафове.

Специалисти поучават да употребявате антибактериални средства или пък най-малко сапунен разтвор.

Почистването би трябвало да става с ръкавици, които също да се дезинфекцират по-късно. За банята и кухнята би трябвало да употребявате друг комплект ръкавици.

Много огромно внимание би трябвало да се обърне на дезинфекцията на банята и тоалетната. Трябва деликатно да почистите както копчето за стартиране на водата, по този начин и всички кранчета и тоалетната паница.

Трябва да вършиме това разчистване всекидневно.

След като извършите всичко разказано, би трябвало да измиете добре ръцете си, по-късно да ги дезинфекцирате с антибактериално средство и да сложите крем, с който да хидратирате и омекотите кожата си./

 

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР